Η Εταιρεία

Η πορεία μας στον χώρο των ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων ξεκίνησε από το 1971. Όλα αυτά τα χρόνια με πίστη, αφοσίωση και όραμα, διατηρούμε σταθερές τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της εταιρίας μας, από την ίδρυση της έως σήμερα. Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο. Οι αξίες αυτές καθοδηγούν την καθημερινή δραστηριότητα μας και αποτελούν το θεμέλιο Επιπλέον η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στηρίζουν την δυναμική της εταιρίας.

Η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες μας μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών: εμπόριο, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, εκμοντερνισμός ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό για το σύνολο των υπηρεσιών, με συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στα νέα προϊόντα. Όλα τα έργα γίνονται με αυστηρή τήρηση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σύμφωνα μετά πρότυπα ΕΝ 81.1 & ΕΝ 81.2 και την Ευρωπαϊκή οδηγία 95/16 Όλοι οι νεοεγκατεστημένοι ανελκυστήρες διαθέτουν σήμανση CΕ και είναι κατάλληλοι για χρήση από άτομα με κινητικά προβλήματα. Ταυτόχρονα έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία εγκατάστασης συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΙSΟ 9000.

Η εταιρία μας Ι. ΚΑΜΠΑΪΛΗΣ ΟΕ, εκτός από το εμπόριο, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων παρέχει πληθώρα υπηρεσιών στον τομέα αυτό:

  • Ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας
  • Ανάλυση επικινδυνότητας κατασκευών
  • Πληροφορίες και συμβουλές για νέους ή ήδη εγκατεστημένους ανελκυστήρες
  • Πληροφορίες μετά από ελέγχους σχετικά με ποιότητα και με την ασφάλεια
  • Αναλυτική και επεξηγηματική ενημέρωση όσον αφορά βλάβες, επισκευές και χρεώσεις
  • Ενημέρωση για το σύνολο επισκευών και ελέγχων ασφαλείας που έχουν ή επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν
  • Προτάσεις, εισηγήσεις και μελέτες Ανάλυση προϋπολογισμού εγκατάστασης ή εκσυγχρονισμού ανελκυστήρα
  • Ενημέρωση στους νέους νόμους και κανονισμούς Εκθέσεις επισκέψεων και επιθεωρήσεων έργων Ανάλυση κίνησης κτιρίων

kleemann

logo

Βρίσκεστε εδώ: Home Προφιλ